Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Мурафська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04397448) був реорганізований і увійшов до складу Краснокутської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Зустріч голови Краснокутської РДА

10 жовтня 2017 року  в актовій залі Мурафської сільської ради відбулася зустріч  голови районної державної адміністрації Олексія Белоцького з жителями територіальної громади Мурафської сільської ради разом з сільським головою Вадимом Липовим.

Сільський голова ознайомив присутніх з проведеною роботою за 9 місяців цього року у територіальній громаді та поділився з планами на майбутнє. Зокрема, щодо встановлення двох спортивно-ігрових майданчиків.
rnПід час зустрічі обговорювалися нагальні та проблемні питання, що хвилюють жителів Мурафської сільської ради.
rnЗокрема, щодо ремонту доріг місцевого значення до Мирного та Сорокового, вуличного освітлення в Сороковому, медичного обслуговування учасників антитерористичної операції на сході України, щодо екології та правомірності використання окремих земельних наділів, розташованих у поймі річки с. Мирне .
rnУважно вислухавши усі запитання, голова райдержадміністрації з окремих питань проінформував присутніх щодо вирішення таких на рівні області й, відповідно, щодо перспектив на рівні району, інші взяв на контроль та зазначив, що завжди відкритий для спілкування і готовий вислухати запитання про проблеми, які турбують мешканців громади.
rnОлексій Белоцький зауважив, що лише спільними зусиллями можна вирішити ті завдання, які стоять сьогодні перед громадою та досягти позитивних результатів.

   

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *